Spirituality

Këto kristale të ndihmojnë në reduktimin e ankthit

Shkruar nga Anabel

8 Gusht 2022

Këto kristale të ndihmojnë në reduktimin e ankthit

Secili kristal ka një fushë energjie, e cila ndikon pozitivisht në jetën e çdokujt që zgjedh t’i besojë kësaj energjie dhe fuqie. Disa prej këtyre kristaleve ndihmojnë pikërisht në reduktimin e ankthit.

Amethyst

Këto kristale të ndihmojnë në reduktimin e ankthit

Ky kristal i purpurtë të ndihmon të arrish qetësinë, kthjelltësinë dhe relaksin që të duhet, duke e zbrazur shpirtin nga çdo energji negative, stresi, apo ndjesia e rëndesës.

Celestite

Këto kristale të ndihmojnë në reduktimin e ankthit

Celestite mbart një energji të bukur dhe të qetë, ndaj përdoret masivisht për të arritur qëndrueshmërinë emocionale që të duhet. Gjithashtu, të mbron nga ndjesia e ankthit dhe depresionit.

Rose quartz

Këto kristale të ndihmojnë në reduktimin e ankthit

Jo vetëm një kristal i bukur në pamje të parë, por edhe një urë lidhëse me dashurinë, empatinë dhe kujdesin ndaj vetes.

Tourmaline

Këto kristale të ndihmojnë në reduktimin e ankthit

Konsiderohet si një prej kristaleve më të fuqishme për mbrojtjen dhe balancën e shumëkërkuar. Tourmaline pastron mendjen nga tensioni dhe ankthi, ndaj është i përsosur!

Artikuj të sugjeruar:

 

MOS I HUMBISNI