Marredhenie

20 gra tregojnë se çfarë e bën një burrë të parezistueshëm dhe përgjigjet janë surprizuese

Shkruar nga Anabel

8 Gusht 2022

20 gra tregojnë se çfarë e bën një burrë të
Shutterstock

Të jesh i parezistueshëm është art dhe nuk ka të bëjë vetëm me mënyrën se si flet, apo me aftësitë e tua në seks. Plot 20 gra tregojnë se ç’i bën partnerët e tyre të parezistueshëm dhe po, duhet t’i lexosh patjetër.

Një burrë që përkujdeset

Kur ai shpreh ndjenjat në mënyrë të sinqertë

Kur vishet sipas rastit

Kur veshja e tij ka një element me ngjyrë të kuqe

Kur nuk i fsheh defektet

Kur nuk përpiqet të të ndryshojë

Kur të dëgjon me vëmendje, shpreh interes, bën pyetje dhe jo thjesht tund kokën si guak

Kur nuk ka vetëm një synim: të të çojë në shtrat

Kur ka vetëbesim

Kur zgjedh të bëjë seks në mënyrë të sigurt

Kur do të dijë se çfarë unë pëlqej në shtrat

Kur ndan sekrete dhe biseda intime

Kur imiton shprehitë e mia

Kur më lejon të vesh këmishat dhe bluzat e tij

Kur më bën komplimente edhe nëse jam pa makeup

Kur ka besim tek unë dhe është krenar për mua

Kur më sheh në sy

Kur nuk ka frikë nga bisedat serioze

Kur gjen balancën mes seriozitetit dhe shakave

Kur më jep ide se çfarë të vesh

Artikuj të sugjeruar: