Astro Fun

+10 meme që tregojnë më së miri se ç’do të thotë të jesh një Luan

Shkruar nga Anabel

8 Gusht 2022

+10 meme që tregojnë më së miri se ç’do të

Për shenjën që rrëmben vëmendjen kudo ku shkon, ja disa meme që bërtasin: “Unë jam një Luan!”.

Me atë që pëlqejnë VS me gjithë botën.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by leo sign ? (@leo.zodiacking)

Edhe kur i gjithë universi është kundër, një Luan mbetet një Luan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @leomeanings

Ose ndrysho, ose ik…Boy, bye! 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by leo sign ? (@leo.zodiacking)

Energjia e Luanit, thjesht magnetike.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Memes (@onlyforleos)

Kur kupton që ishe shumë i/e fokusuar duke parë veten dhe harron të kthesh përgjigje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo?? (@leo_motto)

Paris dhe Luani janë e njëjta gjë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by taylor ? tarot & astro ? (@theblackcattarot)

Një pafundësi komplimentesh…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pretty Well Beauty - AKA PWB (@prettywellbeauty)

Jo, nuk kam fare luhatje humori.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 811 (@leoosznisforever)

Asgjë nuk është një sekret.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo ?? (@leozodiacposts)

Një Luan nuk i pëlqen dramat vetëm kur i përjeton vetë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by leo memes?? (@leozodiacmemes)

Një mendje që nuk fle kurrë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Zodiac ?? (@leosastrology)

Jo, po, e meriton.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo? memes (@leo.zodiac.time)

Artikuj të sugjeruar:

 

Bëhu pjesë e shorteut Coca-Cola

Fito çdo javë një Smart TV.

Ad by Mediadesk.al

MOS I HUMBISNI