Marredhenie

Ai mund ta fshehë, por gjuha e trupit e nxjerr zbuluar: shenjat që tregojnë se ai vërtet të ka qejf

Shkruar nga Anabel

6 Gusht 2022

Ai mund ta fshehë, por gjuha e trupit e nxjerr zbuluar: shenjat që

Kush ka thënë që burrat janë të thjeshtë? Ndonjëherë janë kaq të ndërlikuar, sa japin edhe sinjale të padeshifrueshme. Ama, gjuha e trupit është gjithmonë gati për të treguar nëse ai të pëlqen.

Si ta kuptosh? Përmes këtyre veprimeve:

Ai ecën krah teje

Kur ecni bashkë, ai kujdeset të kalojë nga ana e makinave

I mban mend pikat ku të pëlqen të prekesh

Kur është me ty, nuk rri gjithë kohës në telefon

Të përqafon për një kohë pak më të gjatë se zakonisht

Nëse ti i komplimenton parfumin, do të përdorë vetëm atë

Të imiton në shprehitë e fytyrës

Kërkon të informohet për tematikat që të interesojnë

Merr nga shprehjet e tua

Edhe nëse janë shumë njerëz vërdallë, ai flet me ty sikur jeni vetëm ju të dy

Ai nis dhe mban bisedat

Duart e tij janë gjithmonë të ekspozuara

Frymëmarrja e tij është e qetë

Gjen arsye që të të prekë

Ai luan me ndonjë send, pasi është nervoz

Bën ndere të vogla për ty

Në shumë raste, skuqet kur të sheh

Kur të sheh, ngre vetullat

Lëpin buzët në një mënyrë të lezetshme

Të sheh gjithë fytyrën dhe jo vetëm pjesën e syve

Merr frymë theeellë kur të sheh

Afrohet drejt teje kur po kryeni një bisedë

Të prek gjurin në një mënyrë të ëmbël

UIet pranë teje shumë shpesh

Kur është me ty, shmang zhurmat dhe të tjerët

Zëri i tij ndryshon dhe bëhet më i ëmbël

Artikuj të sugjeruar:

 

MOS I HUMBISNI