Street Style

10+ veshje dhe aksesorë që bëni mirë t'i blini para se të mbarojë vera!

Shkruar nga Anabel

4 Gusht 2022

10+ veshje dhe aksesorë që bëni mirë t'i blini para se
Photo Credits: Getty Images

Është e vështirë të shpëtosh nga sasia e madhe e tendencave të modës së këtij sezoni veror. Çdo sezon, lista e gjërave që keni për të blerë mund të shtohet, megjithatë ne ju sugjerojmë të përqendroheni të paktën te ato që kanë më shumë gjasa t'i rezistojnë kohës. 

- Këpucë të sheshta në ngjyra të ndezura

10+ veshje dhe aksesorë që bëni mirë t'i blini para se
Photo Credits: Getty Images

- Jelekë

10+ veshje dhe aksesorë që bëni mirë t'i blini para se
Photo Credits: Getty Images

- Veshje në material lino

10+ veshje dhe aksesorë që bëni mirë t'i blini para se
Photo Credits: Getty Images

- Çantë kashte

10+ veshje dhe aksesorë që bëni mirë t'i blini para se
Photo Credits: Getty Images

- Kanatjere e bardhë

10+ veshje dhe aksesorë që bëni mirë t'i blini para se
Photo Credits: Getty Images

- Minifund me shtat të shkurtër

10+ veshje dhe aksesorë që bëni mirë t'i blini para se
Photo Credits: Getty Images

- Çanta mini, të punuara me dorë ose jo

10+ veshje dhe aksesorë që bëni mirë t'i blini para se
Photo Credits: Getty Images

- Syze optike në forma gjeometrike

10+ veshje dhe aksesorë që bëni mirë t'i blini para se

- Fustane "tenisi"

10+ veshje dhe aksesorë që bëni mirë t'i blini para se

- Taka "Wedge"

10+ veshje dhe aksesorë që bëni mirë t'i blini para se

- Pantallona mbi gju, "jorts"

10+ veshje dhe aksesorë që bëni mirë t'i blini para se

- Këmisha oversized

10+ veshje dhe aksesorë që bëni mirë t'i blini para se

Burimi: Glamour

MOS I HUMBISNI