Celebrity

The Internet explodes in criticism after the photos of Kylie Jenner, but why?!

Shkruar nga Anabel

4 Gusht 2022

The Internet explodes in criticism after the photos of Kylie Jenner, but why?!
Photo Credits: @kyliejenner/ Instagram

Posing for Instagram, Kylie Jenner wrote:

"In the labs creating a new spell for you."

Some details during the photos caused criticism to flood in the comments about the hygiene used during the creation of products at Kylie Cosmetics.

Some of Jenner's followers were worried that her long, dark hair would end up in the makeup she was "creating." Also, the star of "Kardashians" did not wear gloves during any moment in the laboratory.

The Internet explodes in criticism after the photos of Kylie Jenner, but why?!
Photo Credits: @kyliejenner/ Instagram

Megjithatë, ndoshta njerëzit u "nxituan" disi në komente sepse burime për Page Six thonë se Jenner nuk ishte në katin e prodhimit kur u bënë fotot dhe videot. Ajo thjesht po rishikonte ngjyrat dhe po ideonte koncepte të reja.

The Internet explodes in criticism after the photos of Kylie Jenner, but why?!
Photo Credits: @kyliejenner/ Instagram

Megjithatë, kjo nuk ishte e qartë për ndjekësit e saj.

"Në laborator duke krijuar pandeminë e re", "Vër një kapëse flokësh", "Domethënë do gjej flokët e tua në maskë?", "Maska përfshin dhe flokët tuaj?", "A nuk supozohet që të mbani doreza, maskë dhe rrjetë flokësh?", janë disa prej komenteve.

Kevin James Bennett, një artist grimi dhe ekspert i kozmetikës, ka kritikuar gjithashtu Kylie-n dhe laboratorin.

“Puna me prodhuesit e kozmetikës (dhe laboratorët e tyre) është pjesë e punës sime. Unë kam flokë shumë të shkurtër dhe nuk më kanë lejuar kurrë të hyj në laborator pa rrjetë flokësh dhe doreza. Çfarë laboratori injorant e lejoi [Jenner] të prekte gjërat pa ndjekur protokollet e duhura sanitare?"

Në një deklaratë më të gjatë në faqen e tij, eksperti i grimit shtoi:

“Njerëz, kjo nuk është mënyra se si ne krijojmë kozmetikë dhe keqinterpretojmë se si funksionon industria jonë. Prodhuesit e besueshëm ndjekin protokolle të rrepta sanitare për t'ju mbrojtur."

Të tjerë i dolën në mbrojtje Kylie-t duke thënë se janë thjesht foto dhe "shumë pronarë markash bëjnë fotografi të tilla".

"Ajo nuk po bën asgjë të keqe," argumentuan ata, "dhe ne nuk kemi asnjë mënyrë për të ditur se sa e përfshirë është ajo në formulim."

Source: Page Six

MOS I HUMBISNI