Street Style

A është ky trendi më interesant i këtij sezoni veror? 

Shkruar nga Anabel

3 Gusht 2022

A është ky trendi më interesant i këtij sezoni
Photo Credits: Getty Images

E mbani mend kur ishit fëmijë, dhe "flossing" (pastrimi i dhëmbëve me pe) nënkuptonte një akt të higjienës së dhëmbëve? Më pas, në vitin 2017 "flossing" u bë emri zyrtar i lëvizjes virale të kërcimit të Backpack Kid. Ndërsa tani, "flossing" është emri i një prej trendeve më interesante të verës së këtij sezoni që përfshin shumë rripa të hollë dhe lëkurë të ekspozuar.

A është ky trendi më interesant i këtij sezoni
Photo Credits: Getty Images

Flossing është si një lojë me detajet dhe rripat. Është seksi. Eshte e lezetshme. Por sigurisht që nuk është "e re".

A është ky trendi më interesant i këtij sezoni
Photo Credits: Getty Images

Ashtu si shumica e tendencave të modës, flossing është një koncept i ricikluar. Ai daton që në fillimet e hershme, ose "naughties" siç quhet epoka kur yje si Beyonce, J Lo, Christina Aguilera dhe Britney Spears popullarizuan stilin.

A është ky trendi më interesant i këtij sezoni
Photo Credits: Getty Images

Nëse atëherë këto veshje mund t'i shihnim vetëm te yjet e pop-it, tani, fatmirësisht, mund t'i veshim të gjithë. 

A është ky trendi më interesant i këtij sezoni
Photo Credits: Getty Images
A është ky trendi më interesant i këtij sezoni
Photo Credits: Getty Images
A është ky trendi më interesant i këtij sezoni
Photo Credits: Getty Images
A është ky trendi më interesant i këtij sezoni
Photo Credits: Getty Images

Burimi: In Style

MOS I HUMBISNI