Flokët

Prerja 'flutur' e flokëve u jep atyre volum si asnjë prerje tjetër!

Shkruar nga Anabel

31 Korrik 2022

Prerja 'flutur' e flokëve u jep atyre volum si asnjë prerje
Photo Credits: @quecolours / Instagram

Një kombinim i shag-ut të viteve '70 dhe "Rachel" të epokës '90, ka krijuar atë që ekspertët dhe TikToker-s po e quajnë prerja "flutur". 

Sipas platformës Spate për grumbullimin e të dhënave të tendencës së konsumatorit, kërkimet në internet për prerjen e fluturës u rritën me gati 1000% vetëm vitin e kaluar. 

Jenna Spino, parukiere, e përshkruan prerjen si një "shkallëzim me disa shtresa dhe prerje pak më të shkurtra në kurorën e kokës". Këto shtresa më të shkurtra ngjajnë paksa me krahët e fluturës, kjo shpjegon dhe emrin e prerjes.

Sigurisht që prerjen e flokëve duhet t'ia besoni një profesionisti.

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by QUE HAIR SALON SYDNEY (@quecolour)

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by QUE HAIR SALON SYDNEY (@quecolour)

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Burimi: Glamour

MOS I HUMBISNI