Spirituality

Kjo metodë manifestimi duket e çuditshme për t’u bërë, por jo pak njerëz thonë se funksionon!

Shkruar nga Anabel

29 Korrik 2022

Kjo metodë manifestimi duket e çuditshme për t’u
Photo Credits: Getty Images

TikTok e bëri virale, ndërsa njerëzit në Reddit po thonë se “funksionoi”. Metoda e manifestimit duke pëshpëritur përdoret kur doni që një person specifik të bëjë ose të thotë diçka.

Ky person mund të jetë dikush që njihni, si anëtar i familjes, një koleg, mik etj.

Pra, si funksionon?

Ju imagjinoni veten duke i pëshpëritur në vesh një personi, atë që dëshironi që ai të bëjë gjatë përdorimit të teknikës së pëshpëritjes.

Teknika e pëshpëritjes funksionon në disa nivele. Ajo përdor teknika shtesë të Ligjit të Tërheqjes si vizualizimi dhe vendosja e qëllimit.

Mund të funksionojë jashtëzakonisht mirë kur kombinohet me një gjendje më të lartë mendore dhe duke supozuar se ndjenja e dëshirës është përmbushur.

Manifestimi me metodën e pëshpëritjes ndjek të njëjtat parime si të gjitha metodat dhe teknikat e tjera të Ligjit të Tërheqjes.

Ju vendosni një qëllim dhe besoni se Ligji i Tërheqjes do t'ju ndihmojë ta bëni atë realitet. Universi gjithmonë i përgjigjet energjisë suaj, pavarësisht nëse jeni të vetëdijshëm apo jo.

Do të tërhiqni rezultate negative nëse dërgoni energji të ulët në Univers.

Nga ana tjetër, kur dërgoni energji të lartë në Univers, do të tërhiqni rezultatet që dëshironi. Si rezultat, për të manifestuar diçka me metodën e pëshpëritjes, duhet të jeni në një linjë vibrimi me të.

Njerëzit, përvojat dhe rezultatet që përputhen me frekuencën tuaj vibruese do t'ju dërgohen gjithmonë nga Universi.

Mbani mend se ndjenjat dhe besimet tuaja janë çelësi i manifestimit.

Burimi: Wired

Bëhu pjesë e shorteut Coca-Cola

Fito çdo javë një Smart TV.

Ad by Mediadesk.al

MOS I HUMBISNI