Moda

Këto sete do të të bëjnë të dukesh stylish kudo ku shkon

Shkruar nga Anabel

29 Korrik 2022

 

Këto sete do të të bëjnë të dukesh stylish kudo ku
GETTY

 

Pse të mendohesh gjatë dhe të kombinosh bluzën/kanotierën, fundin/pantallonat, këmishën/xhaketën kur fare thjesht mund të kesh thjesht një set. Nëse të duhen ide, ja ku i ke:

#1

Këto sete do të të bëjnë të dukesh stylish kudo ku
Zara Printed Rib Flared Pants

#2

Këto sete do të të bëjnë të dukesh stylish kudo ku
Laws of Motion The Moxie Romper

#3

Këto sete do të të bëjnë të dukesh stylish kudo ku
WMNS Wear Quinn Galaxy Mini Skirt

#4

Këto sete do të të bëjnë të dukesh stylish kudo ku
11 Honore The Metta Shirt

#5

Këto sete do të të bëjnë të dukesh stylish kudo ku
La Femme Apéro Navy Jacquard Set

#6

Këto sete do të të bëjnë të dukesh stylish kudo ku
Frankie Shop Lui Organic Cotton Shorts

#7

Këto sete do të të bëjnë të dukesh stylish kudo ku
Mango Linen Blazer Suit

#8

Këto sete do të të bëjnë të dukesh stylish kudo ku
Hilary MacMillan Seersucker Crop Top

#9

Këto sete do të të bëjnë të dukesh stylish kudo ku
Fanm Mon Mugla Skirt Sert

#10

Këto sete do të të bëjnë të dukesh stylish kudo ku
Majorelle Destiny Mini Skirt

#11

Këto sete do të të bëjnë të dukesh stylish kudo ku
Michael Costello x Revolve Amira Midi Skirt

#12

Këto sete do të të bëjnë të dukesh stylish kudo ku
Embi Studios Venom Set

#13

Këto sete do të të bëjnë të dukesh stylish kudo ku
Showpo Jerah Two-Piece Bralette and Shirt Set

#14

Këto sete do të të bëjnë të dukesh stylish kudo ku
WMNS Wear Zuri Olive Suede Asymmetric Two-Piece Set

Artikuj të sugjeruar:

 

MOS I HUMBISNI