Flokët

Nëse do të dukesh unike, provo këto modele gërshetash

Shkruar nga Anabel

29 Korrik 2022

Nëse do të dukesh unike, provo këto modele gërshetash
IMAGE COURTESY OF PERRI TOMKIEWICZ/GETTY IMAGES

Kjo verë ka sjellë shumë trende, të cilat duket se po përqafohen menjëherë. Një prej tyre (më i pëlqyeri) përkon me gërshetat dhe modelet e veçanta të tyre.

Nëse do ta çosh në një tjetër nivel pamjen tënde, ki parasysh këto modele:

#1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buster Knight? (@busterknight)

#2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irinel de Leo?n | Hairstylist (@hairinel)

#3

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

#4

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buster Knight? (@busterknight)

#5

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LACY REDWAY ?? ? ??‍????????? (@lacyredway)

#6

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LPA (@lpa)

#7

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irinel de Leo?n | Hairstylist (@hairinel)

#8

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Erik ??‍?? (@blakeerik)

#9

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

#10

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Artikuj të sugjeruar:

 

MOS I HUMBISNI