Style Tips

1 këmishë oversize - 5 veshje të ndryshme: Si ta kombinoni

Shkruar nga Anabel

28 Korrik 2022

1 këmishë oversize - 5 veshje të ndryshme: Si ta kombinoni

Kur blini veshje të reja, sigurohuni që përveçse stil e të rehatshme, të jenë shumë funksionale. Aq funksonale sa ç'është një këmishë e gjerë që e vesh praktikisht me çdo gjë. Eshtë ajo këmisha oversize që ti nuk e ndërron me asgjë, pavarësisht sa gjëra të reja i shtohen garderobës. 

E dini sa shumë kombinime mund të krijoni vetëm me një këmishë të bardhë (ose jo) lino oversize?! Nëse për momentin ju mungon frymëzimi, merreni këtu!

1. Me një fustan mëndafshi poshtë dhe sandale elegante me pak takë

1 këmishë oversize - 5 veshje të ndryshme: Si ta kombinoni

2. Një fund treçereksh, një crop top dhe këmisha sipër. Jeni gati

1 këmishë oversize - 5 veshje të ndryshme: Si ta kombinoni

3. Këmisha e futur brenda, xhinset me prerje të ngushtë dhe këpucë me pak takë.

1 këmishë oversize - 5 veshje të ndryshme: Si ta kombinoni

4. Pantallona të gjera, crop top, shapka dhe këmisha e hapur

1 këmishë oversize - 5 veshje të ndryshme: Si ta kombinoni

5. Kostum! Këmishën kombinojeni me një palë pantallona të shkurtra dhe T-shirt me vija. Dukeni e veshur pa shumë përpjekje.

1 këmishë oversize - 5 veshje të ndryshme: Si ta kombinoni

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI