Social Buzz

Pas kritikave të Kim, Kylie dhe përdoruesve të tjerë, reagon CEO i Instagram-it

Shkruar nga Anabel

27 Korrik 2022

Pas kritikave të Kim, Kylie dhe përdoruesve të tjerë, reagon
IMAGE: Instagram/Les.Kardashiank.J/Twitter/@mosseri

Shumë njerëz, edhe personazhe të famshëm si Kim Kardashian dhe Kylie Jenner kritikuan Instagram-in, pasi çdo ditë e më shumë po kopjon TikTok-un.

Ka disa kohë që Instagram po i jep shumë prioritet videove dhe pas ankesave të shumta, përmes një videoje në Twitter, Adam Mosseri, CEO i Instagram tha se aplikacioni do të vazhdojë të suportojë fotot, por do të përqendrohet më së shumti te videot, pasi ato po pëlqehen dhe përdoren më shumë nga njerëzit.


"Një pjesë e madhe e gjërave do të vijojnë të jenë njësoj, por ne duhet të evoluojmë, pasi bota po ndryshon shpejt dhe ne duhet të ndryshojmë bashkë me të", shtoi ai. 

Gjithsesi, përdoruesit e Instagram e kanë kuptuar tashmë se reels-at shfaqen në algoritmin e aplikacionit dhe kanë nisur t'i përdorin masivisht, duke lënë në harresë fotot (të cilat ende përdoren nga shumë të tjerë).

Njerëzit kanë shprehur revoltën e tyre sepse nuk arrijnë më të shohin fotot e miqve të tyre, pasi vendin në feed e zënë pikërisht videot.

Artikuj të sugjeruar: