Celebrity

Muaji i mjaltit në Paris: Ben Affleck shihet duke dremitur, puthur dhe duke qarë

Shkruar nga Anabel

27 Korrik 2022

Muaji i mjaltit në Paris: Ben Affleck shihet duke dremitur, puthur dhe duke

Qyteti i Dashurisë është bërë Qyteti i Bennifer-it pasi Ben Affleck dhe Jennifer Lopez u nisën për në Paris për muajin e mjaltit pas dasmës së tyre të papritur në Las Vegas fundjavën e kaluar.

Natyrisht, prania e tyre në kryeqytetin francez që nga mbrëmja e së enjtes ka tërhequr vëmendje të konsiderueshme të paparacëve. Për kënaqësinë e të gjithë adhuruesve të memeve, aktori është fotografuar në një sërë pozash:

Në Muzeun e Luvrit

Muaji i mjaltit në Paris: Ben Affleck shihet duke dremitur, puthur dhe duke
Foto: PIERRE SUU VIA GETTY IMAGES

Duke dremitur

Në krizë ekzistenciale :P

Muaji i mjaltit në Paris: Ben Affleck shihet duke dremitur, puthur dhe duke
Foto: PIERRE SUU VIA GETTY IMAGES

Duke qarë

Muaji i mjaltit në Paris: Ben Affleck shihet duke dremitur, puthur dhe duke
Foto: Backgrid

Duke u ngushëlluar

Muaji i mjaltit në Paris: Ben Affleck shihet duke dremitur, puthur dhe duke
Foto: Backgrid

Duke festuar

Muaji i mjaltit në Paris: Ben Affleck shihet duke dremitur, puthur dhe duke
Foto: Backgrid

Duke qeshur

Muaji i mjaltit në Paris: Ben Affleck shihet duke dremitur, puthur dhe duke
Foto: Backgrid

Duke ecur

Muaji i mjaltit në Paris: Ben Affleck shihet duke dremitur, puthur dhe duke
Foto: Backgrid

Bëhu pjesë e shorteut Coca-Cola

Fito çdo javë një Smart TV.

Ad by Mediadesk.al

MOS I HUMBISNI