Sex

Për ta bërë situatën më të nxehtë të duhen: shumë pasion dhe një karrige

Shkruar nga Anabel

22 Korrik 2022

Për ta bërë situatën më të nxehtë të
MARINA PETTI/ GETTY IMAGES

Ka qindra vende ku mund të bësh seks (përpos krevatit), ndaj nëse sot do të provosh diçka të re (ose ta çosh në një tjetër nivel), lexo dhe merr një karrige, sepse këto 4 pozicione janë super të nxehta.

#1

Për ta bërë situatën më të nxehtë të
@LUCYMACARONI


#2

Për ta bërë situatën më të nxehtë të
@LUCYMACARONI


#3

Për ta bërë situatën më të nxehtë të
@LUCYMACARONI

Nëse ende nuk je bindur dhe të duhen arsye pse duhet të bësh seks në karrige, ja ku i ke ca arsye:

Më shumë kontakt
Lëkura jote është kaq pranë me atë të personit të zemrës dhe kjo ju bën që të lidheni më shumë dhe ta adhuroni procesin.

Më shumë kontroll
Karrigia të ndihmon në kontrollin e pentrimit, lëvizjen dhe manovrimin e situatës dhe partnerit/es.

Më shumë rehati
Po, edhe seksi në këmbë është interesant, por nuk është kaq i rehatshëm.

Këshilla të tjera:
Zgjidh karrigen e duhur
Luaj pak me lartësinë e karriges
Bëj një "plan" paraprak
Shijoje!

Artikuj të sugjeruar: