Anonim të lutem

Shqiptarët tregojnë për gjërat që duken si normale, por janë të çuditshme

Shkruar nga Anabel

22 Korrik 2022

Shqiptarët tregojnë për gjërat që duken si normale, por

“Çfarë është diçka që njerëzit e bëjnë shpesh dhe perceptohet si normale, por, sipas jush, është e çuditshme?” ishte pyetja drejtuar ndjekësve tanë në Instagram. Ja disa veprime të cilat sipas tyre nuk janë aspak normale.

1. Festat për zbulimin e gjinisë së bebit.

2. Të paturit rrjete sociale të përbashkëta me partnerin/en, a thua se është aplikacion me pagesë.

3. T’i hapësh rrjet social fëmijës/foshnjës.

4. T’i hapësh llogari në Instagram qenit ose maces.

5. Më duket e çuditshme kur postojnë se çfarë ndjejnë për dikë që ka vdekur. Hidhërimi është një ndjesi shumë personale dhe një gjë e tillë për mendimin tim nuk postohet.

6. Fillimi i shkollës në moshën 5-vjeçare.

7. Kur nxjerrin kombinimin e veshjeve që kanë bërë. Kujt i intereson?

8. Të postosh foto të ushqimeve.

9. Të postosh bebin dhe t’i mbulosh fytyrën me emoji. Ose postoje, ose mos e posto fare.

10.  Ditëlindjet super madhështore për 1-vjetorin e bebit.

11.  T’u urosh ditëlindjen në rrjete sociale personave që nuk kanë rrjete sociale.

12. Pyetja që bëjnë nëpër emisione: “Kur ishte hera e fundit që ke bërë seks?”

13. Të postosh selfie me këngë në sfond.

14. T’i vendosësh biznesit emrin e fëmijës.

15. T’i vendosësh fëmijës emrin e dikujt që nuk jeton më.

Artikuj të rekomanduar:

Copyright Anabel.al / Ndalohet ribotimi pa lejen e redaksisë.