Art & Libra

Nëse dini anglisht dhe doni të lexoni libra *falas*, klikoni këtu!

Shkruar nga Anabel

22 Korrik 2022

Nëse dini anglisht dhe doni të lexoni libra *falas*, klikoni
Photo Credits: Argos

Thuhet se “dikush që ka lexuar, ka jetuar 1000 jetë përpara se të vdiste”. Edhe pse gjatë ditës mund të kemi qindra punë e angazhime, është mirë që të ruajmë të paktën pak minuta në ditë për t’ia dedikuar leximit.

Nëse dini anglisht mjaftueshëm sa të kuptoni pjesën më të madhe të teksteve që lexoni, në këtë site mund të gjeni *shumë* libra falas. Kur themi shumë, e kemi fjalën për 80,291,816 libra.

Këto janë disa nga kategoritë e librave. Mund të zgjidhni fushën që ju intereson më shumë dhe madje të kërkoni dhe tituj specifikë librash në site.

Nëse dini anglisht dhe doni të lexoni libra *falas*, klikoni
Photo Credits: PDF Drive

Lexim të këndshëm!