Art & Libra

20 artistë që i kanë shndërruar kaq bukur emocionet e tyre në këto ~skulptura~

Shkruar nga Anabel

20 Korrik 2022

20 artistë që i kanë shndërruar kaq bukur emocionet e tyre
Photo Credits: Bright Side

Një skulptor është i aftë të derdhë ndjenjat, përvojat dhe besimet në veprën e tij sa të vështirë, aq edhe të bukur.

Punimet e mëposhtme nuk kanë nevojë për përshkrime të detajuara për të na bërë t’i kuptojmë, t’i ndjejmë dhe madje, edhe të mësojmë prej tyre.

Mendojeni këtë si një ekspozitë arti virtual, që mund ta shihni kur të doni:

1. Karl-Henning Seemann, Untitled

20 artistë që i kanë shndërruar kaq bukur emocionet e tyre

2. Zenos Frudakis, Freedom

20 artistë që i kanë shndërruar kaq bukur emocionet e tyre

3. Petrus Spronk, Architectural Fragment

20 artistë që i kanë shndërruar kaq bukur emocionet e tyre

4. John Buckley, The Headington Shark

20 artistë që i kanë shndërruar kaq bukur emocionet e tyre

5. Duane Hanson, Man on a Bench

20 artistë që i kanë shndërruar kaq bukur emocionet e tyre

6. Chen Pao-chung, Hippo Square

20 artistë që i kanë shndërruar kaq bukur emocionet e tyre

7. Lise Cormier, Mother Earth

20 artistë që i kanë shndërruar kaq bukur emocionet e tyre

8. Han Hsu-Tung, Chess

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? Han Hsu-Tung (@han_hsu_tung)

9. Hans-Jörg Limbach, Think Partner

20 artistë që i kanë shndërruar kaq bukur emocionet e tyre

10. Robin Wight, Wishes

20 artistë që i kanë shndërruar kaq bukur emocionet e tyre

11. Lorenzo Quinn, Love

20 artistë që i kanë shndërruar kaq bukur emocionet e tyre

12. Ervin Lora?nth Herve?, Popped Up

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SWELL Sculpture Festival (@swellsculpture)

13. Sue and Pete Hill, Mud Maid

20 artistë që i kanë shndërruar kaq bukur emocionet e tyre

14. Gali May Lucas, Absorbed by Light

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Van Avermaet (@tom_van_avermaet)

15. Bruno Catalano, The Travelers

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruno Catalano (@brunocesarcatalano)

16. George Lundeen, Departure

20 artistë që i kanë shndërruar kaq bukur emocionet e tyre

17. Olga Ziemska, Stillness in Motion: The Matka Series

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Ziemska Studio (@olgaziemskastudio)

18. Daniel Popper, Thrive

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Popper (@danielpopper)

19. Eremia Grigorescu, Mihai Eminescu

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAC (@difusion_arteycultura)

20. Thomas Leroy, The Weight of Thought

20 artistë që i kanë shndërruar kaq bukur emocionet e tyre

Burimi: Bright Side