Udhetim

Këto janë vendet më të mira në Europë për vitin 2022, sipas TIME

Shkruar nga Anabel

18 Korrik 2022

Këto janë vendet më të mira në Europë për

Revista amerikane TIME ka publikuar listën vjetore me 50 vendet më të mira në botë për vitin 2022, e cila realizua në bashkëpunim me rrjetin e korrespondentëve dhe bashkëpunëtorëve të TIME nëpër botë, “me një sy drejt atyre që ofrojnë përvoja të reja dhe emocionuese”, thotë TIME në një deklaratë.

Destinacionet përfshijnë zona të njohura si edhe vende më pak të eksploruara, por ajo që i bashkon është fakti se po “lulësojnë, rriten dhe po ndryshojnë”.  Vendet më të mira në Europë janë:

Qarku Devon në Angli

Këto janë vendet më të mira në Europë për

Qyteti Portree në Skoci

Këto janë vendet më të mira në Europë për

Marsejë, Francë

Këto janë vendet më të mira në Europë për

Kopenhagen, Danimarkë

Këto janë vendet më të mira në Europë për

Skelleftea, Suedi

Këto janë vendet më të mira në Europë për

Valencia, Spanjë

Këto janë vendet më të mira në Europë për

Rajoni italian i Kalabrisë

Këto janë vendet më të mira në Europë për

Selanik, Greqi

Këto janë vendet më të mira në Europë për

Rajoni portugz Alentejo

Këto janë vendet më të mira në Europë për

Arkipelagu Madeira, Portugali

Këto janë vendet më të mira në Europë për

Resorti për ski Dolni Morava në Çeki

Këto janë vendet më të mira në Europë për

Qyteti Kaunas, Lituani

Këto janë vendet më të mira në Europë për

Stambolli, Turqi

Këto janë vendet më të mira në Europë për

Listën e plotë e gjeni këtu.

Artikuj të rekomanduar: