Original

Nostalgic Sunday: The best memories of our childhood

Shkruar nga Anabel

17 Korrik 2022

Nostalgic Sunday: The best memories of our childhood

Let's go back to childhood and the era without iPad and without iPhone and recall some of the moments that made our generation melt with happiness:

1. Everyone watching SmackDown!

No one can forget how we all gathered in front of the TV and watched "Kechi". Moments like: Rey Mysterio's mask, Eddy Guerrero's death, or The Undertaker's resignation live for free in my head. Ah, also the introduction of John Cena as "this Albanian from Lushnja".

2. Sandokan

We don't know if you just read "Sandokan", or if the song "Saaandokaaaan, Saaandokaaan, ta ra na na" came to your head.

Nostalgic Sunday: The best memories of our childhood

3. When we provided food for the neighborhood kittens/puppies

Të gjithë kishin emra, të gjithë donim t’i merrnim në shtëpi, për asnjë nuk na linte mami.

4. Koha e shpenzuar në shtëpi: 8 orë e 20 minuta

8 orë gjumë, 20 minuta, rutina e mëngjesit dhe më pas, vetëm jashtë.

5. Bukë e thekur me vaj ulliri, kripë dhe rigon

Ndonjëherë, na ndodh që ta rikujtojmë shijen edhe kur jemi duke drekuar apo darkuar në një restorant.

Nostalgic Sunday: The best memories of our childhood

6. Gëzimi i papërshkrueshëm i rrobave/atleteve të reja

Detaje të vogla, kaq të rëndësishme.

7. Hyrjet dhe daljet 

Të gjithë e kishim një shok/shoqe që vinte pa lajmëruar, orar pa orar dhe të gjithë e mirëprisnim.

8. Një top, 1001 lojëra

Lumturi ishte kur mblidhnim lekë dhe blinim një top, të cilin e përdornim për volejboll, futboll, basketball, topa djegësi, pasa, e shumë lojëra të tjera.

9. Të gjithë e dinim një këngë italisht, edhe pse nuk dinim italisht

Zakonisht, kënga e “Dragonball”.

10. Sleepless from emotions

When our parents promised us that they would take us to the beach and without realizing it, the day was dawning and we just couldn't sleep in our eyes from happiness.

 

Copyright Anabel.al / Reprinting without the permission of the editors is prohibited.

MOS I HUMBISNI