How to wear

Çfarë veshin gocat franceze kur s'veshin xhinse?

Shkruar nga Anabel

17 Korrik 2022

Çfarë veshin gocat franceze kur s'veshin xhinse?

Ka ca gjëra që vajzat franceze nuk do t'i tradhtonin kurrë dhe në krye të listës qëndrojnë xhinset! Janë kaq thelbësore në garderobën e tyre sa mund të jenë zgjedhja e parë për çdo lloje eventi, por nëse nuk janë duke veshur xhinse, çfarë zgjedhin? 

Elementë që janë po aq të rehatshëm sa xhinset e tyre të preferuara dhe që i bëjnë të duken po aq chic sa ato!

1. Një fund xhins treçereksh me këmishë

Çfarë veshin gocat franceze kur s'veshin xhinse?

2. Mini-fundet: sa praktikë aq edhe chic

Çfarë veshin gocat franceze kur s'veshin xhinse?

3. Pantallonat e shkurtra lino 

Çfarë veshin gocat franceze kur s'veshin xhinse?

4. Pantallonat e gjëra, klasike me prerje "mashkullore"

Çfarë veshin gocat franceze kur s'veshin xhinse?

5. Xhinset e shkurtra janë gjithmonë opsion shpëtimi

Çfarë veshin gocat franceze kur s'veshin xhinse?

Burimi:Who What Wear