Beje Vete

Disa mënyra për të hekurosur rrobat, pa hekur

Shkruar nga Anabel

13 Korrik 2022

Disa mënyra për të hekurosur rrobat, pa hekur

Verë dhe vapë dhe gjëja e fundit që do të doje është hekurosja. Je nisur me pushime dhe nuk të gjendet një hekur për të larguar rrudhat nëpër veshje? Do të udhëtoni dhe doni t’i mbani rrobat sa më mirë në valixhe? Ja disa mënyra që ju vijnë në ndihmë:

Nëse jeni duke vrapuar për të dalë nga shtëpia, por vini re se jaka e xhaketës/këmishës apo pjesa e fundit e saj është e rrudhosur, mund të përdorni pjastrën si një gjetje e zgjuar për ta hekurosur.

Disa mënyra për të hekurosur rrobat, pa hekur

Kur rrudhat janë të vogla, lagni duart me ujë dhe mundohuni të drejtoni sipërfaqen e bluzës. Ky veprim do të lirojë fibrat dhe do të eleminojë rrudhat.

Disa mënyra për të hekurosur rrobat, pa hekur

 Nëse duhet të udhëtoni, mblidhini rrobat me letra që të shmangni lëvizjet e tyre në valixhe. Madje bëni mirë që t'i mblidhni në formë ruloni sepse nuk krijohen viza.

Disa mënyra për të hekurosur rrobat, pa hekur

Disa mënyra për të hekurosur rrobat, pa hekur

Pantallonat mos i palosni si zakonisht, por varini kështu:

Disa mënyra për të hekurosur rrobat, pa hekur

Nëse do të bëni dush, varini rrobat në banjë sepse avulli do të ndihmojë për t'i bërë të duken më të hekurosura.

Disa mënyra për të hekurosur rrobat, pa hekur

Burimi: Bright Side, WikiHow