Anabelizim

Anabel tashmë edhe në aplikacion: 5 arsye pse duhet ta shkarkoni

Shkruar nga Anabel

13 Korrik 2022

Anabel tashmë edhe në aplikacion: 5 arsye pse duhet ta shkarkoni

Anabel – si një kompani gjithmonë duke u vetëpërmirësuar me parim kryesor të qenit sa më afër audiencës sipas standardeve ndërkombëtare – ka tashmë edhe një aplikacion.

Aplikacioni, i cili mund të shkarkohet në sistemet iOS dhe Android, përmban të gjitha rubrikat e Anabel.al dhe është i ndërtuar për të shërbyer si një platformë që lehtëson informimin. 5 arsye pse duhet ta shkarkoni:

1. Aplikacioni garanton një eksperiencë navigimi komode.

2. Në aplikacion do të gjeni artikuj ekskluzivë që nuk gjenden në Anabel.al.

3. Artikujt nuk përmbajnë reklama invazive që pengojnë eksperiencën e leximit.

4. Do të njoftoheni në kohë reale për lajmet më pikante nga Anabel.

5. Në aplikacion, komunitetit Anabel do t’i ofrohet mundësia që të komentojë tek artikujt.

Për të shkarkuar aplikacionin, klikoni këtu për iOS dhe këtu për Android.