Anabel Picks

Disa veshje që mund t’i blini dhe t’i vishni të dy, ti dhe partneri/ja

Shkruar nga Anabel

12 Korrik 2022

Disa veshje që mund t’i blini dhe t’i vishni të dy, ti dhe
Në foto: Bora Zemani dhe Donald Veshaj, me të njëjtën bluzë

Industria e modës duket gjithnjë e më përkrahëse e trendeve “pa-gjini”. Sot, nuk është aspak çudi që një vajzë të veshë pantallonat cargo të partnerit apo një djalë të veshë këmishën me kuadratë të të dashurës. Thënë kjo, nëse doni të blini veshje dhe të kurseni disa para – blini veshje uniseks. Mjafton të keni pak fat me masat. :)

Bluzë e thjeshtë njëngjyrëshe me një shprehje

Disa veshje që mund t’i blini dhe t’i vishni të dy, ti dhe

Pantallonat cargo 

Disa veshje që mund t’i blini dhe t’i vishni të dy, ti dhe

Bluzë e bardhë

Disa veshje që mund t’i blini dhe t’i vishni të dy, ti dhe

Këmishë e bardhë

Disa veshje që mund t’i blini dhe t’i vishni të dy, ti dhe

Bluzë me kapuç

Disa veshje që mund t’i blini dhe t’i vishni të dy, ti dhe

Xhaketë xhins

Disa veshje që mund t’i blini dhe t’i vishni të dy, ti dhe

Kapele

Disa veshje që mund t’i blini dhe t’i vishni të dy, ti dhe

Converse

Disa veshje që mund t’i blini dhe t’i vishni të dy, ti dhe

Shall

Disa veshje që mund t’i blini dhe t’i vishni të dy, ti dhe

Këmisha

Disa veshje që mund t’i blini dhe t’i vishni të dy, ti dhe

Bluzë me një personazh (të animuar) të printuar

Disa veshje që mund t’i blini dhe t’i vishni të dy, ti dhe