Celebrity

Pas kërkesës së Amber Heard, vjen reagimi i Johnny Depp

Shkruar nga Anabel

12 Korrik 2022

Pas kërkesës së Amber Heard, vjen reagimi i Johnny Depp
Foto: Steve Helber/AP

Avokatët e Johnny Depp i kanë kërkuar gjykatës që të lërë të paprekur vendimin - që detyron Heard të dëmshpërblejë Johnny Depp me 10 milionë dollarë - pasi avokatët e Heard kërkuan që vendimi të anulohej, duke përfshirë edhe arsyetimin se një anëtar jurie ishte zëvendësuar nga dikush tjetër.

Në dokumentet gjyqësore të paraqitura të hënën, avokatët e Depp kundërshtojnë argumentet nga ekipi i Heard se vendimi i jurisë ishte i pakuptimtë dhe i pabazuar. Ata thonë gjithashtu se ankesat e ekipit të Heard për identitetin e anëtarit të jurisë janë të parëndësishme.

Në dokumentet e dorëzuara të premten, ekipi ligjor i Heard tha se "faktet dhe informacionet e zbuluara rishtazi" në lidhje me një anëtar jurie, nënkuptonin se duhet të deklarohej një keqtrajtim. Avokatët thanë se një nga individët e thirrur fillimisht për të shërbyer në gjyq ishte zëvendësuar nga dikush tjetër (djali i tij 52-vjeçar).

Avokatët e Depp-it argumentojnë se nëse ekipi i Heard-it kishte shqetësime, ata duhet të kishin folur në atë kohë dhe shtuan gjithashtu se ishte tepër vonë për ekipin e Heard për të kundërshtuar vendimin mbi identitetin e anëtarit të jurisë.

Gjyqtarja Penney Azcarate ende nuk ka treguar nëse ajo ka në plan të mbajë një seancë dëgjimore për pretendimet për të anuluar vendimin.

Artikuj të rekomanduar:

Bëhu pjesë e shorteut Coca-Cola

Fito çdo javë një Smart TV.

Ad by Mediadesk.al

MOS I HUMBISNI