Style Tips

Nëse s'dini ç'rroba banjo të blini për këtë verë, ju ndihmon Hailey Bieber

Shkruar nga Anabel

8 Korrik 2022

Nëse s'dini ç'rroba banjo të blini për

Nëse ju duhen rroba banjo dhe nuk keni asnjë ide ç'të blini për këtë vit, kaloni njëherë nga Instagrami i Hailey Biber-it. Përveçse do të fiksoheni pas lëkurës së saj që shkëlqen, trupit *gjithmonë gati* për verë, etj, etj, jemi të sigurtë që do të bëni screenshot veshjet e saj të plazhit. Sfidën e bikinive, edhe këtë sezon e fiton modelja. 

Nëse s'dini ç'rroba banjo të blini për

Hailey jo vetëm që do t'ju frymëzojë, por do t'jua thjeshtojë shumë punën e parapërgatitjes. Në shumicën e fotove që poston na tregon se duhet shumë pak për t'u dukur cool dhe shumë stil: një shall, bikini dhe një kapele kovë. 

Të gjitha gjenden fare lehtë!

Nëse s'dini ç'rroba banjo të blini për

Këtë tonalitet ngjyre, ruajeni për pasi të jeni nxirë.

Nëse s'dini ç'rroba banjo të blini për

Nëse s'dini ç'rroba banjo të blini për

Siç e shihni, Hailey mund të dalë në plazh pa rroba banjo, por jo pa kapele.

Nëse s'dini ç'rroba banjo të blini për

Një shall dhe veshja e plazhit është e kompletuar.

Nëse s'dini ç'rroba banjo të blini për

Nëse s'dini ç'rroba banjo të blini për

Burimi: Who What Wear