Spirituality

Si të pastrosh kristalet në mënyrën e duhur?

Shkruar nga Anabel

6 Korrik 2022

Si të pastrosh kristalet në mënyrën e duhur?

Shumë njerëz besojnë në fuqinë që mbartin kristalet dhe gjithashtu, e dinë shumë mirë se në fakt, kristalet duhen pastruar dhe purifikuar.

Cilat janë hapat e duhur për të pastruar një kristal?

1. Shpëlaji për 1 minutë me ujë të pastër, vendosi në një enë dhe më pasi, thaji.

2. Në mënyrë që t’i pastrosh nga energjia negative që u është ngjitur, mbuloji me oriz kaf.

3. Lëri në një vend ku mund të përthithin dritë natyrale, për një ditë të plotë, pasi që një kristal të pastrohet totalisht, i duhet të marrë edhe dritën e diellit, edhe të hënës.

4. Vendosi në një enë me ujë të pastër dhe kripë himalaje për disa orë.

Artikuj të sugjeruar: