Celebrity

10+ artistë që ngjajnë kaq shumë, sa do duhet t’i shihni fotot nga dy herë!

Shkruar nga Anabel

5 Korrik 2022

10+ artistë që ngjajnë kaq shumë, sa do duhet t’i
Photo Credits: Wire Image, Getty Images

Të gjithëve na pëlqen të mendojmë se pamja jonë është unike dhe nuk ka njeri si ne në botë. Megjithatë, sipas statistikave, mundësia për të pasur një doppelgänger apo sozi, është afërsisht 0.11. E thënë thjesht, rreth 11 nga 10,000 njerëz mund të kenë një "të huaj binjak" diku në botë. E njëjta gjë vlen edhe për të famshmit. Do shihni se disa prej tyre ngjajnë aq shumë, sa s’do u besoni syve.

1. Hilary Swank dhe Jennifer Garner

10+ artistë që ngjajnë kaq shumë, sa do duhet t’i
Photo Credits: Wire Image, Getty Images

2. Clea DuVall dhe Josh Hartnett

10+ artistë që ngjajnë kaq shumë, sa do duhet t’i
Photo Credits: Wire Image, Getty Images

3. Millie Bobby Brown dhe Natalie Portman

10+ artistë që ngjajnë kaq shumë, sa do duhet t’i
Photo Credits: Wire Image, Getty Images

4. Naomi Watts dhe Diane Kruger

10+ artistë që ngjajnë kaq shumë, sa do duhet t’i
Photo Credits: Wire Image, Getty Images

5. Rachel Weisz dhe Juliette Binoche

10+ artistë që ngjajnë kaq shumë, sa do duhet t’i
Photo Credits: Wire Image, Getty Images

6. Oliver Jackson-Cohen dhe Jake Gyllenhaal

10+ artistë që ngjajnë kaq shumë, sa do duhet t’i
Photo Credits: Wire Image, Getty Images

7. Ansel Elgort dhe Julia Stiles

10+ artistë që ngjajnë kaq shumë, sa do duhet t’i
Photo Credits: Wire Image, Getty Images

8. Sophie Marceau dhe Dakota Johnson

10+ artistë që ngjajnë kaq shumë, sa do duhet t’i
Photo Credits: Wire Image, Getty Images

9. Sissy Spacek dhe Amy Adams

10+ artistë që ngjajnë kaq shumë, sa do duhet t’i
Photo Credits: Wire Image, Getty Images

10. Caitlyn Jenner dhe Cindy Crawford

10+ artistë që ngjajnë kaq shumë, sa do duhet t’i
Photo Credits: Wire Image, Getty Images

11. Helen Hunt dhe Leelee Sobieski

10+ artistë që ngjajnë kaq shumë, sa do duhet t’i
Photo Credits: Wire Image, Getty Images

12. Julia Roberts dhe Steven Tyler

10+ artistë që ngjajnë kaq shumë, sa do duhet t’i
Photo Credits: Wire Image, Getty Images

13. Amy Poehler dhe Beverly D’Angelo

10+ artistë që ngjajnë kaq shumë, sa do duhet t’i
Photo Credits: Wire Image, Getty Images

14. Parker Posey dhe Elizabeth Banks

10+ artistë që ngjajnë kaq shumë, sa do duhet t’i
Photo Credits: Wire Image, Getty Images

15. Ryan Gosling dhe David Arquette

10+ artistë që ngjajnë kaq shumë, sa do duhet t’i
Photo Credits: Wire Image, Getty Images

16. Tilda Swinton dhe Conan O’Brien

10+ artistë që ngjajnë kaq shumë, sa do duhet t’i
Photo Credits: Wire Image, Getty Images

17. Thdheiwe Newton dhe Zoe Saldana

10+ artistë që ngjajnë kaq shumë, sa do duhet t’i
Photo Credits: Wire Image, Getty Images

18. Courteney Cox dhe Demi Moore

10+ artistë që ngjajnë kaq shumë, sa do duhet t’i
Photo Credits: Wire Image, Getty Images

Burimi: Bright Side

MOS I HUMBISNI