Kinema & TV

+20 sugjerime filmash koreanë të zhanrit thriller që duhet t’i shohësh në Netflix

Shkruar nga Anabel

5 Korrik 2022

+20 sugjerime filmash koreanë të zhanrit thriller që duhet
Burimi: Netflix

Të gjithë e kemi parë të paktën një film apo serial korean dhe biem dakord se po, ia super vlejnë. Të mbahet mend “Squid Game”, “Sweet Home”, “All of Us Are Dead”? E dimë që s’mund t’i harrosh, ndaj shtoji te lista në Netflix këto sugjerime:

Yaksha: Ruthless Operations (2022)

 

Space Sweepers (2021)

 

Night in Paradise (2021)

 

The 8th Night (2021)

 

The Call (2020)

 

#Alive (2020)

 

Time to Hunt (2020)

 

Svaha: The Sixth Finger (2019)

 

Kingdom: Ashin of the North (2021)

 

Steel Rain (2018)

 

 

Lucid Dream (2017)

 

The Fortress (2017)

 

The Drug King (2018)

 

Forgotten (2017)

 

Pandora (2016)

 

The Reservoir Game (2017)

 

High Society (2018)

 

The Berlin File (2013)

 

Silenced (2011)

 

The Chase (2017)

 

Veteran (2015)

 

Revenger (2018)

 

Artikuj të sugjeruar: