Shëndeti

Victoria Beckham kujton kohën kur e peshuan në një emision live, pak kohë pas lindjes!

Shkruar nga Anabel

4 Korrik 2022

 

 

Victoria Beckham kujton kohën kur e peshuan në një emision live,
Photo Credits: YouTube

Paralajmërim: Në këtë artikull, përmenden çrregullime të të ngrënit.

Në një bisedë të hapur, Victoria Beckham foli për kohën kur ajo u peshua, gjatë një programi televiziv të quajtur "Don't Forget Your Toothbrush". Prezantuesi, Chris Evans, po e intervistonte Beckham pasi ajo kishte sjellë në jetë fëmijën e parë të saj dhe të David, Brooklyn Peltz-Beckham, tani 23 vjeç.

Ai filloi duke e pyetur nëse ajo e kishte humbur peshë dhe kur ajo u përgjigj se "po", ai i tregoi një peshore dhe i tha të qëndronte mbi të.

Duke rijetuar momentin pothuajse të pabesueshëm, Beckham tha për Vogue:

“Sapo kisha lindur Brooklyn dhe humba shumë peshë direkt pas. Kjo i ndodhi dhe mamasë sime pas shtatzënisë së saj dhe s'do të thotë se nëse ndodh, keni një çrregullim të të ngrënit. Ai (Chris) më bëri të qëndroja në peshore dhe të peshohesha. A mund ta imagjinoni të bëhej kjo në ditët e sotme?!"

Ajo shtoi:

"Për veten, kam lexuar tituj si "Posh dhe e shëndoshë", "Skelet Posh". Madje, pas lindjes, dikush analizonte trupin tim dhe më tregonte se në cilat pjesë duhej të fokusohesha për të humbur pjesë. Imagjinoni sikur kjo të bëhej tani."

Një klip në YouTube që daton që nga viti 1995 tregon Beckham duke qeshur në siklet, ndërsa ngjitet në peshore. 

Burimi: Bustle