Si jetojmë

Një listë me gjërat që duhet të kesh me vete kur udhëton

Shkruar nga Anabel

4 Korrik 2022

Një listë me gjërat që duhet të kesh me vete kur
Photo Credit: Kiattisak Lamchan

Ka një listë të gjatë me sende që të duhen kur udhëton dhe janë të gjitha këtu:

1. Dokumentet e udhëtimit

2. Pajisjet teknologjike dhe karikuesët përkatës

3. Paratë për udhëtim

4. Kartat e kreditit

5. Syze dielli

6. Syze optike/ lente

7. Peceta të lagura

8. Peceta të thata

9. Xhel anti-bakterial

10. Ilaçe të ndryshme

11. Një çantë të ndarë në sektorë, për produktet e lëngshme

12. Një çantë për produktet kozmetike

13. Një termus

14. Krem për duart

15. Jastëk udhëtimi

16. Furçë dhe pastë dhëmbësh

17. Krehër dhe tharëse flokësh

18. Brisk depilimi

19. Hekur hekurosjeje

20. Veshje të organizuara sipas ditëve të qëndrimit

21. Dy palë këpucë: atlete/ pupa dhe sandale të përshtatshme për të dalë në mbrëmje

22. Pizhama

23. Bizhuteri

24. Peshqir plazhi

25. Rroba banjo

26. Aparat fotografik

27. Harta e qytetit ku do të shkosh

28. Një libër për të shtyrë rrugën

Artikuj të sugjeruar: