How to wear

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

Shkruar nga Anabel

1 Korrik 2022

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

Vjeshta do edhe pak muaj të mbërrijë, megjithatë  nga disa trende mund të nisni që tani dhe të frymëzoheni sepse pse jo.

1. Look i pastër

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

2. Bohem modern

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

3. Shkëlqim

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

4. Goth

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

5. Ngjyra

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6. Oversize

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

6 tendencat e vjeshtës që mund të filloni t'i vishni tani

Burimi: Who What Wear