Sex

14 ndjesitë që përjeton trupi yt kur bën seks

Shkruar nga Anabel

28 Qershor 2022

14 ndjesitë që përjeton trupi yt kur bën seks

Po, përpos kënaqësisë, janë edhe 14 ndjesi të tjera!

1. Të shtohen rrahjet e zemrës.

2. Të shpeshtohet frymëmarrja.

3. Skuqesh në zona specifike, zakonisht në shpinë dhe në gjoks.

3. Gjaku qarkullon më mirë.

4. Vagina jote zgjerohet, në mënyrë që penisi të futet me lehtësi.

5. Më shumë qarkullim gjaku në organin tënd gjenital.

6. Ndodh lubrifikimi i vaginës.

7. Thithkat e tua eksitohen dhe bëhen më të ndjeshme.

8. Muskujt tensionohen dhe përgatiten për orgazmë.

9. Aktivizohet ajo pjesë e trurit, e cila lidhet me procesimin e emocioneve.

10. Ulet ndjeshëm niveli i stresit.

11. Muret e vaginës marrin ngjyrë lejla.

12. Trupi mund të pësojë spazma nga tensioni i muskujve.

13. Klitori bëhet super i ndjeshëm.

14. Ndjesia e përgjumjes: Pas përfundimit të aktit, gjithçka kthehet në normalitet: vagina, gjoksi, truri dhe ti do të flesh.

Artikuj të sugjeruar: