Celebrity

Ndaloni gjithçka dhe shihni këto foto të Margot Robbie dhe Ryan Gosling

Shkruar nga Anabel

28 Qershor 2022

Ndaloni gjithçka dhe shihni këto foto të Margot Robbie dhe Ryan
MEGA/ GETTY IMAGES

Nuk e ndajmë dot mendjen se cila foto është më ikonike nga xhirimet e filmit “Barbie”, pasi gjatë gjithë kohës Margot Robbie dhe Ryan Gosling po na surprizojnë. Këtë herë, janë shfaqur me patina neon dhe veshje rozë, duke bërë qeeeejf!

Ndaloni gjithçka dhe shihni këto foto të Margot Robbie dhe Ryan
MEGA/ GETTY IMAGES
Ndaloni gjithçka dhe shihni këto foto të Margot Robbie dhe Ryan
MEGA/ GETTY IMAGES

Ç’dimë deri tani për fimin? Siç shihet qartë, Barbie do të jetë Margot Robbie dhe Ken, Ryan Gosling dhe do të luajnë krah kastit të përbërë nga: Will Ferrell, Simu Liu, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera dhe Issa Rae.

Kur do të lançohet? Më 21 korrik 2023 dhe ne të gjithë do vrapojmë drejt kinemasë!

Deri atëherë, kënaqim sytë me fotot!

Artikuj të sugjeruar: