QUIZ

Quiz: A i përgjigjesh dot pyetjes që Elon Musk bën nëpër intervista pune?

Shkruar nga Anabel

28 Qershor 2022

Quiz: A i përgjigjesh dot pyetjes që Elon Musk bën

Si thoni, a jeni mjaftueshëm i zgjuar për të punuar me Elon Musk? Le ta shohim!

Në vitet e para të kompanisë SpaceX, CEO Elon Musk pëlqente t’u kërkonte aplikantëve për punë problemën e mëposhtme.

Jeni duke qëndruar në sipërfaqen e Tokës. Ju ecni një milje në jug, një milje në perëndim dhe një milje në veri dhe përfundoni pikërisht aty ku u nisët. Ku ndodheni?

Keni ndonjë ide?

Quiz: A i përgjigjesh dot pyetjes që Elon Musk bën

Përpiquni ta gjeni, mos i bini shkurt duke lexuar përgjigjen në fund.

Quiz: A i përgjigjesh dot pyetjes që Elon Musk bën

E gjetët apo hiç?

Quiz: A i përgjigjesh dot pyetjes që Elon Musk bën

Përgjigjja: Poli i Veriut

Quiz: A i përgjigjesh dot pyetjes që Elon Musk bën