Celebrity

Statuja e re prej dylli e Billie Eilish ndan internetin në dy pjesë: Po ju, a mendoni se i ngjan?!

Shkruar nga Anabel

27 Qershor 2022

Statuja e re prej dylli e Billie Eilish ndan internetin në dy pjesë:

Statuja e re prej dylli e Billie Eilish, e zbuluar në Muzeun e Dyllit të Hollywood, të dielën, 26 qershor, po bën sot xhiron e rrjetit dhe njerëzit kanë shumë për të thënë.

"Është si Billie kur të jetë 50 vjeç. Njerëzit duhet të ndalojnë së bëri statuja dylli", shkruan dikush.

Statuja e re prej dylli e Billie Eilish ndan internetin në dy pjesë:

Në fakt, janë të shumtë ata që mendojnë se kjo është "Billie pas disa vitesh ndoshta", por "nuk ka ngjashmëri me Billie-n sot".

Të tjerë shkruajnë se "statuja duket si Billie, më shumë sesa vetë ajo".

Krahasojini edhe njëherë:

Statuja e re prej dylli e Billie Eilish ndan internetin në dy pjesë:

Poll

 

MOS I HUMBISNI