Parfume

10+ parfume që i tërheqin njerëzit (dhe komplimentet) si magnet!

Shkruar nga Anabel

25 Qershor 2022

10+ parfume që i tërheqin njerëzit (dhe komplimentet) si magnet!
Photo Credits: Eisenberg Paris

A ka kompliment më të mirë se "Sa erë e mirë vjen?". Sipas redaktores së bukurisë, Shawna Hudson, parfumet në këtë listë është e sigurt se do ju bëjnë ta dëgjoni këtë kompliment disa herë në ditë.

1. ARMANI BEAUTY - Sí Passione Eau de Parfum ($80)

2. VALENTINO - Donna Born in Roma Eau de Parfum ($80)

3. BOY SMELLS - Marble Fruit Genderful Fine Fragrance ($98)

4. BYREDO - Gypsy Water Eau de Parfum ($196)

5. LANCÔME - Trésor Midnight Rose ($112)

6. VIKTOR&ROLF - Flowerbomb Ruby Orchid Eau de Parfum ($88)

7. YVES SAINT LAURENT - Black Opium Eau de Parfum ($78)

8. ST. ROSE - Juliet in White Eau de Parfum ($165)

9. CAROLINA HERRERA - Good Girl Eau de Parfum ($29)

10. THE HARMONIST - Sacred Water Eau de Parfum ($265)

11. ELLIS BROOKLYN - Sun Fruit Eau de Parfum ($30)

12. DIOR - Miss Dior Eau de Parfum ($85)

13. KILIAN PARIS - Love, Don't Be Shy Eau de Parfum ($250)

14. DIOR - Hypnotic Poison Eau de Toilette ($65)

Burimi: Who What Wear