Shëndeti

10+ pozicione Yoga, vetëm për t'u liruar nga gazrat: Janë aq efektive, sa do doni t'i bëni vetëm!

Shkruar nga Anabel

24 Qershor 2022

10+ pozicione Yoga, vetëm për t'u liruar nga gazrat: Janë aq
Photo Credits: Pop Sugar

Nëse keni ngrënë diçka që nuk ju bën të ndiheni mirë ose keni ngrënë tepër dhe tani keni një bark shumë të fryrë apo gazra dhe nuk ndiheni rehat, do ju duhet diçka e shpejtë për t'ju lehtësuar. Një nga zgjidhjet më praktike është të bëni Yoga. Pozicionet e mëposhtme janë fiks për ju që doni ta lironi trupin nga çdo ngarkesë që ndjeni. 

#1 - Extended Wide Squat

10+ pozicione Yoga, vetëm për t'u liruar nga gazrat: Janë aq
Photo Credits: Pop Sugar

#2 - Side Fierce

10+ pozicione Yoga, vetëm për t'u liruar nga gazrat: Janë aq
Photo Credits: Pop Sugar

#3 - Wide-Legged Forward Bend D

10+ pozicione Yoga, vetëm për t'u liruar nga gazrat: Janë aq
Photo Credits: Pop Sugar

#4 - Twisting Lizard

10+ pozicione Yoga, vetëm për t'u liruar nga gazrat: Janë aq
Photo Credits: Pop Sugar

#5 - Seated Spinal Twist

10+ pozicione Yoga, vetëm për t'u liruar nga gazrat: Janë aq
Photo Credits: Pop Sugar

#6 - Cow and Cat

10+ pozicione Yoga, vetëm për t'u liruar nga gazrat: Janë aq
Photo Credits: Pop Sugar

#7 - Camel

10+ pozicione Yoga, vetëm për t'u liruar nga gazrat: Janë aq
Photo Credits: Pop Sugar

#8 - Wide Child's Pose

10+ pozicione Yoga, vetëm për t'u liruar nga gazrat: Janë aq
Photo Credits: Pop Sugar

#9 - Extended Locust

10+ pozicione Yoga, vetëm për t'u liruar nga gazrat: Janë aq
Photo Credits: Pop Sugar

#10 - Knee-to-Chest

10+ pozicione Yoga, vetëm për t'u liruar nga gazrat: Janë aq
Photo Credits: Pop Sugar

#11 - Lying Spinal Twist

10+ pozicione Yoga, vetëm për t'u liruar nga gazrat: Janë aq
Photo Credits: Pop Sugar

#12 - Happy Baby

10+ pozicione Yoga, vetëm për t'u liruar nga gazrat: Janë aq
Photo Credits: Pop Sugar

Burimi: Pop Sugar / Artikull i ripublikuar

MOS I HUMBISNI