Celebrity

Stomatologjia kozmetike: 10+ artistë dhe efekti 'uau' që u japin dhëmbët e bardhë!

Shkruar nga Anabel

23 Qershor 2022

Stomatologjia kozmetike: 10+ artistë dhe efekti 'uau' që u

Opsionet e stomatologjisë kozmetike përfshijnë: zbardhjen e dhëmbëve, fasetat prej porcelani, kurora, implantet dentare etj. Ndonëse nuk jemi profesionistë të fushës dhe nuk duam të hyjmë në detaje, mjafton të shihni ndryshimet e mëposhtme për të parë se dhëmbët janë vërtet shumë të rëndësishëm në portretin e një njeriu.

1. Tom Cruise

Stomatologjia kozmetike: 10+ artistë dhe efekti 'uau' që u

2. Cheryl Cole

Stomatologjia kozmetike: 10+ artistë dhe efekti 'uau' që u

3. Zac Efron

Stomatologjia kozmetike: 10+ artistë dhe efekti 'uau' që u

4. Hilary Duff 

Stomatologjia kozmetike: 10+ artistë dhe efekti 'uau' që u

5. Nicolas Cage

Stomatologjia kozmetike: 10+ artistë dhe efekti 'uau' që u

6. Miley Cyrus

Stomatologjia kozmetike: 10+ artistë dhe efekti 'uau' që u

7. George Clooney

Stomatologjia kozmetike: 10+ artistë dhe efekti 'uau' që u

8. Demi Moore 

Stomatologjia kozmetike: 10+ artistë dhe efekti 'uau' që u

9. Jim Carrey

Stomatologjia kozmetike: 10+ artistë dhe efekti 'uau' që u

10. Catherine Zeta Jones

Stomatologjia kozmetike: 10+ artistë dhe efekti 'uau' që u

11. Keith Urban

Stomatologjia kozmetike: 10+ artistë dhe efekti 'uau' që u

12. Celine Dion 

Stomatologjia kozmetike: 10+ artistë dhe efekti 'uau' që u

13. Morgan Freeman 

Stomatologjia kozmetike: 10+ artistë dhe efekti 'uau' që u

14. Cher Lloyd 

Stomatologjia kozmetike: 10+ artistë dhe efekti 'uau' që u

Burimi: AZ Family Dental