Celebrity

Për të dytën herë, Dua Lipa hidhet në gjyq nga paparaci

Shkruar nga Anabel

23 Qershor 2022

Për të dytën herë, Dua Lipa hidhet në gjyq nga paparaci

Dua Lipa dhe paparacët janë në një luftë të vazhdueshme.

Për të dytën herë, Dua Lipa përfundon në një proces gjyqësor, pasi ka publikuar një foto të shkrepur nga Robert Barbera, pa dijeninë e tij. Ky i fundit ka marrë masa, duke ngritur një padi, në të cilën theksohet se artistja ka zgjedhur, kopjuar dhe publikuar fotografinë e mbrojtur nga e drejta e autorit.

Nëse je kurioz/ e të dish se për cilën foto bëhet fjalë, është kjo:

Për të dytën herë, Dua Lipa hidhet në gjyq nga paparaci
Robert Barbera

Megjithëse, duhet thënë, këngëtarja e hitit “Levitating” nuk e ka për herë të parë, pasi është paditur edhe më parë nga “Integral Images”, të cilët u shprehën se Dua përfitoi nga publikimi i fotos së shkrepur prej tyre, pasi në fund të fundit, Instagrami i saj është një mjet marketingu për karrierën e saj, ndaj kërkuan plot 150,000 dollarë dëmshpërblim, si dhe një urdhër ligjor që e ndalonte këngëtaren të kryente të tilla shkelje në të ardhmen.

Epo, s’ka urdhër që e ndalon Duan!

P.S.: Dua, nëse po kërkon fotograf, më punëso mua.

MOS I HUMBISNI