Style Tips

Si të kombinoheni fare thjesht dhe të mos dukeni bazike me veshjet e verës

Shkruar nga Anabel

23 Qershor 2022

Si të kombinoheni fare thjesht dhe të mos dukeni bazike me veshjet e

E dimë çfarë kërkoni nga vera! Veshje me të cilat të ndiheni rehat, bukur, freskët, stil dhe në të njëjtën kohë të mos duken si kombinime seri. Lajmi i mirë është se mund të jeni të veshura thjeshtë, pa qenë bazike apo "si të tjerët".

Ca ide për ta arritur këtë, i gjeni në vijim.

1.  Fustan-këmishë + shapka me platformë

Si të kombinoheni fare thjesht dhe të mos dukeni bazike me veshjet e

2. Jelek + xhinse+ çantë kashte

Si të kombinoheni fare thjesht dhe të mos dukeni bazike me veshjet e

3. Fustan/kostum/pantallona në ngjyrë rozë të fortë

Si të kombinoheni fare thjesht dhe të mos dukeni bazike me veshjet e

4. Pantallona të bardha + bluzë me vija + sandale të sheshta elegante

Si të kombinoheni fare thjesht dhe të mos dukeni bazike me veshjet e

5. Një fustan i zi lino + sandale me shumë rripa dhe pak takë

Si të kombinoheni fare thjesht dhe të mos dukeni bazike me veshjet e

6. Fustan i bardhë i lirshëm

Si të kombinoheni fare thjesht dhe të mos dukeni bazike me veshjet e

7. Pantallona lino + crop top

Si të kombinoheni fare thjesht dhe të mos dukeni bazike me veshjet e

8. Fund i gjatë + t-shirt+ kapele në formë kove

Si të kombinoheni fare thjesht dhe të mos dukeni bazike me veshjet e

9. Kostum lino: pantallona të shkurtra + këmishë të thjeshtë

Si të kombinoheni fare thjesht dhe të mos dukeni bazike me veshjet e

10. Xhinse të gjera + shall i lidhur + kapele

Si të kombinoheni fare thjesht dhe të mos dukeni bazike me veshjet e

11. Xhinse + shapka + kanotjeren më ekstra që keni

Si të kombinoheni fare thjesht dhe të mos dukeni bazike me veshjet e

12. Fustan i thurur

Si të kombinoheni fare thjesht dhe të mos dukeni bazike me veshjet e

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI