Beauty

Ky është rituali i mëngjesit që Jennifer Aniston nuk e ka anashkaluar për gati një dekadë!

Shkruar nga Anabel

22 Qershor 2022

Ky është rituali i mëngjesit që Jennifer Aniston nuk e ka

Në çdo dalje të saj, Jennifer Aniston duket e relaksuar, me një shkëlqim të shëndetshëm në fytyrë dhe githnjë në formë. Krahas një stili jetese tejet të shëndetshëm, aktorja ia  atribuon shkëlqimin e saj dy hapave të panegociueshëm në rutinën e mëngjesit: Meditimit dhe pirjes së kolagjenit në kafen e mëngjesit.

“Unë jam një krijesë e zakonit”,  thotë ajo. "Meditoj çdo mëngjes dhe shkruaj disa faqe mirënjohjeje - jo çdo ditë, por kur e mendoj. Të paturit një mëngjes të kujdesshëm është shumë e rëndësishme për mua."

Ajo shton:

"Kur isha larg dy muajt e fundit, për të xhiruar një film, trupi im nuk më thoshte: 'Zgjohu dhe bëj stërvitje', por dëshironte meditim."

Aniston thotë se "meditimi ka qenë gjithnjë pjesë e rutinës së saj, por dikur ishte 'medito dhe stërvitu', si një listë kontrolli e gjërave që duhen bërë".

Tani, medimi, është diçka të cilës ajo i është përkushtuar, me dëshirë.

Burimi: In Style

MOS I HUMBISNI