Moda

Fustanet e bardhë, të preferuarit e kësaj vere

Shkruar nga Anabel

22 Qershor 2022

Fustanet e bardhë, të preferuarit e kësaj vere
British Vogue

Fustanet e bardhë nuk dinë të dalin kurrë nga moda, madje, çdo vit vijnë edhe më të bukur dhe të rehatshëm. Ne të tregojmë disa nga modelet që duhet të kesh parasysh këtë verë.

#1

Fustanet e bardhë, të preferuarit e kësaj vere

#2

Fustanet e bardhë, të preferuarit e kësaj vere

#3

Fustanet e bardhë, të preferuarit e kësaj vere

#4

Fustanet e bardhë, të preferuarit e kësaj vere

#5

Fustanet e bardhë, të preferuarit e kësaj vere

#6

Fustanet e bardhë, të preferuarit e kësaj vere

#7

Fustanet e bardhë, të preferuarit e kësaj vere

#8

Fustanet e bardhë, të preferuarit e kësaj vere

#9

Fustanet e bardhë, të preferuarit e kësaj vere

#10

Fustanet e bardhë, të preferuarit e kësaj vere

Artikuj të sugjeruar:

 

MOS I HUMBISNI