Celebrity

Anna Wintour theu betimin dhe ja ku është selfie i saj i parë!

Shkruar nga Anabel

22 Qershor 2022

Anna Wintour theu betimin dhe ja ku është selfie i saj i parë!

Mund të themi pa frikë se i pamë të gjitha nga kjo botë! 

Kryeredaktorja e Vogue, Anna Wintour theu çdo betim të sajin dhe gjejeni çfarë? Iu bashkua mëkatarëve të tjerë që bëjnë selfie! 

Anna, e cila është shprehur publikisht se *i urren selfie-t* ka bërë foton e parë të këtij lloji dhe dikush e shoqëroi në procesin e vështirë, meqë ishte hera e parë. S'mund të ishte askush tjetër veç asaj që e njeh Instagramin më mirë se kushdo tjetër, Kim Kardashian. 

Anna Wintour theu betimin dhe ja ku është selfie i saj i parë!

Kjo e fundit, arriti ta bindë Anna-n të për një selfie teksa shkoi në Vogue për të biseduar rreth linjës së re të kujdesit ndaj lëkurës, SKKN. 

"Unë kurrë nuk kam bërë një selfie në jetën time dhe as e kam në plan të filloj tani."- u përgjigj Anna njëherë e një kohë për Vogue, por ja që gjërat ndryshojnë. Vjen Kim, me telefonin e saj në pozicionin unik dhe ja...Selfie e parë përfundoi me sukses!

Burimi: BuzzFeed

 

MOS I HUMBISNI