How to wear

Nxirr nga dollapi shallin saten dhe kombinoje në këto mënyra

Shkruar nga Anabel

22 Qershor 2022

Nxirr nga dollapi shallin saten dhe kombinoje në këto mënyra
@notonthehighstreet.com/ Pinterest

Jemi të bindura qe e ke një shall saten në dollap. Jemi edhe më të sigurta që këtë verë, do të dukesh super stylish, ndaj të tregojmë si ta kombinosh aksesorin më in.

Versioni bandana

Nxirr nga dollapi shallin saten dhe kombinoje në këto mënyra
@notonthehighstreet.com/ Pinterest
Nxirr nga dollapi shallin saten dhe kombinoje në këto mënyra
Getty Images

Përkëdheli flokët me delikatesën e satenit, ndërkohë zgjidh një veshje casual.

Si ai trendi në TikTok

Nxirr nga dollapi shallin saten dhe kombinoje në këto mënyra
Getty Images

Po, mund ta veshësh si bluzë bust dhe të dukesh yll.

Vendose te çanta

Nxirr nga dollapi shallin saten dhe kombinoje në këto mënyra
Getty Images

Kjo e bën veshjen tënde edhe më të këndshme.

Artikuj të sugjeruar:

 

MOS I HUMBISNI