Style Tips

Gjejeni pak çfarë kanë të përbashkët fustanet e këtij sezoni

Shkruar nga Anabel

22 Qershor 2022

Gjejeni pak çfarë kanë të përbashkët fustanet e

Sigurisht që rripat dhe shpinën e ekspozuar! Fustanet më sensuale, më elegante dhe që tregojnë anën tonë më fine, janë pikërisht këta që do të shihni në vijim. 

Mund të jetë një fustan i zi, fare minimalist, me shumë rripa dhe kaq, por nëse shpina është jashtë të gjithë sytë do të jenë mbi ju! 

1.

Gjejeni pak çfarë kanë të përbashkët fustanet e

2.

Gjejeni pak çfarë kanë të përbashkët fustanet e

3.

Gjejeni pak çfarë kanë të përbashkët fustanet e

4.

Gjejeni pak çfarë kanë të përbashkët fustanet e

Tani, "problemi" i vetëm i fustaneve me shpinë jashtë janë reçipetat. Nuk duam asgjë të dukshme, por në të njëjtën kohë duam gjoks të ngritur që të nxjerr në pah më të mirën e fustanit dhe trupit. Ju duhen këto reçipeta silikoni...

Gjejeni pak çfarë kanë të përbashkët fustanet e

ose këto..

Gjejeni pak çfarë kanë të përbashkët fustanet e

MOS I HUMBISNI