Moda

Në këtë vapë të duhet me patjetër një këmishë lino!

Shkruar nga Anabel

21 Qershor 2022

Në këtë vapë të duhet me patjetër një
@Bird & Kite/ Pinterest

E di që mund të jashtë mund të jetë temperatura 40oC, por sërish ti mund të dukesh super stil? Ne të rrëfejmë sekretin dhe është një veshje lino, për të qenë më specifike, një këmishë lino. Kështu, do të dukesh minimaliste, stylish, por mbi të gjitha, do të përballosh vapën dhe do të jesh rehat.

E vesh kudo, në zyrë, brunch, për një darkë, apo një koktej, ti e zgjedh vetë, ndërkohë ne të tregojmë disa kombinime.

Për një brunch ose koktej

Këmishë dhe pantallona të shkrutra.

Në këtë vapë të duhet me patjetër një
@Bird & Kite/ Pinterest

Fund, këmishë, kanotierë e bardhë.

Në këtë vapë të duhet me patjetër një
@Who What Wear/ Pinterest

Kostum me ngjyra që bien në sy.

Në këtë vapë të duhet me patjetër një
@NACE_MTB/ Pinterest

Për në zyrë ose për një darkë

Kostum lino.

Në këtë vapë të duhet me patjetër një
@EFFORTLESS EDGE/ Pinterest

Këmishë dhe pantallona serioze.

Në këtë vapë të duhet me patjetër një
@Wattpad/ Pinterest

Xhinse, këmishë dhe sandale me taka.

Në këtë vapë të duhet me patjetër një
@Piuka/ Pinterest

Fund dhe këmishë.

Në këtë vapë të duhet me patjetër një
@Saloni Dhruv/ Pinterest

Artikuj të sugjeruar:

 

MOS I HUMBISNI