Make-Up

Hailey ka një taktikë shumë të lehtë të aplikimit të rimelit, që duhet 't'ia kopjoni' patjetër!

Shkruar nga Anabel

20 Qershor 2022

Hailey ka një
Photo Credits: In Style

Kur Hailey Bieber njoftoi linjën e saj të kujdesit të lëkurës, Rhode, njerëzit menduan se çdo video e modeles do të mbushej me reklamimin e linjës dhe se ajo do të pretendonte se nuk ekziston asgjë përtej 5 produkteve të Rhode.

Megjithatë, Bieber nuk ka ndaluar me këshillat praktike, që shkojnë përtej reklamave. Në një video me Vogue, ajo tregon një truk që përdor për aplikimin e rimelit, kur do të duket e lyer, por njëkohësisht edhe "e pastër" dhe e freskët.

Teknika e saj është përqendrimi vetëm në qerpikët e sipërm, duke i lyer me disa shtresa rimel, por duke i lënë qerpikët e poshtëm të paprekur.

Hailey ka një
Photo Credits: Pinteres

Hailey tregon se i pëlqen të shohë video inovative dhe kreative të grimit që gjenden shpesh në platforma të rrjeteve sociale, prej të cilave edhe frymëzohet. 

Burimi: In Style

MOS I HUMBISNI