Moda

Ç’të veshësh për një date në drekë?

Shkruar nga Anabel

20 Qershor 2022

Ç’të veshësh për një date në drekë?

Ai të ka ftuar për drekë dhe ti do të dukesh chic dhe sa më komode? I kemi ne ca sugjerime, që ti të mendosh vetëm sa mirë do shkojë takimi.

Fustan këmishë, sandale dhe çantë

Ç’të veshësh për një date në drekë?

Një fustan i bardhë dhe i freskët

Ç’të veshësh për një date në drekë?

Një fustan special

Ç’të veshësh për një date në drekë?

Një fustan që nuk ka frikë të guxojë

Ç’të veshësh për një date në drekë?

Një kostum kaq stylish

Ç’të veshësh për një date në drekë?

Një set elegant

Ç’të veshësh për një date në drekë?

Kanotierë dhe xhinse

Ç’të veshësh për një date në drekë?

Artikuj të sugjeruar:

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI