Style Tips

Këta 7 aksesorë janë sekreti i gocave franceze për t'i bërë veshjet kaq chic

Shkruar nga Anabel

19 Qershor 2022

Këta 7 aksesorë janë sekreti i gocave franceze për t'i

Ndonjëherë, fuqia e aksesorëve është e nënvlerësuar. I keni parasysh disa lloj kombinimesh që janë fare të thjeshta dhe minimaliste, por në të njëjtën kohë duken thjesht Woë? Kjo është për shkak të aksesorëve të zgjedhur me elegancë që plotësojnë pamjen dhe ju bëjnë të dukeni origjinale.

Më shumë se kushdo tjetër, njohëse të mira të këtij sekreti janë vajzat franceze. Pa e komplikuar shumë, e bëjnë veshjen më bazike të duket chic dhe shumë e shtrenjtë vetëm prej aksesorëve të duhur.

Të preferuarat e tyre, i gjeni në vijim. Mbani shënimet tuaja! 

1. Një çantë kashte e bën veshjen gjithmonë më chic

Këta 7 aksesorë janë sekreti i gocave franceze për t'i

2.Shalli i flokëve është i panegociueshëm. 

Këta 7 aksesorë janë sekreti i gocave franceze për t'i

3. Syzet retro. Jo gjithçka që është trend të përket ty. Vajzat franceze përshembull, janë mjeshtre për të qenë selektive.

Këta 7 aksesorë janë sekreti i gocave franceze për t'i

4. Disa varëse bashkë duken cool.

Këta 7 aksesorë janë sekreti i gocave franceze për t'i

5. Espadrille-t janë të preferuarat e tyre sidomos gjatë verës.

Këta 7 aksesorë janë sekreti i gocave franceze për t'i

6. Ato investojnë në rripa lëkure të mirë, përgjithësisht ngjyrë kafë. Shkon me çdo lino të mundshme.

Këta 7 aksesorë janë sekreti i gocave franceze për t'i

7. Më shumë vëmendje për lidhëset e flokëve. Jo më kot dukeni pariziene kur përdorni scrunchie.

Këta 7 aksesorë janë sekreti i gocave franceze për t'i

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI